KASZA COIX BIO BEZGLUTENOWA (ŁZY HIOBA)
Pięć Przemian
Składniki:
Ekologiczna kasza Coix 100%
Jak ugotować kaszę Coix?
Przed gotowaniem należy kaszę przepłukać i namoczyć (minimum przez godzinę, można zostawić na całą noc). Następnie gotujemy w tej samej wodzie przez ok. 25 min. Można podać z odrobiną masła, soku z cytryny i ziołami.
Produkt może zawierać alergeny: migdały (konfekcjonowane w zakładzie).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość odżywcza |
w 100 g produktu |
Wartość energetyczna |
1494 kJ/357 kcal |
Tłuszcz |
3 g |
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone |
0 g |
Węglowodany |
71 g |
w tym cukry |
0 g |
Białko |
13 g |
Sól |
0 g |
Kraj pochodzenia: Chiny
Konfekcjonowanie i dystrybucja:
Simpatiko s.c.
ul. Rydygiera 8, bud. 18, III p.
01-793 Warszawa
Średnia ocena klientów 0/6
Na podstawie 0opinii naszych klientów
Twoja opinia może być pierwsza.